Wie ben ik?

 

Mijn naam is Dennis Wooning en ik woon samen met mijn gezin in Apeldoorn.

In ben in 1972 geboren in Den Haag en al snel naar de Veluwe verhuisd. Ik ben getrouwd met Elsbeth en samen hebben wij twee mooie dochters: Sofie en Roos.

 

Mijn lijfspreuk is ‘Goed zijn is beter worden’ en dat probeer ik ook elke dag. Niet alleen binnen mijn gezin maar ook in mijn werk en in mijn rol als Algemeen Voorzitter. 

Daarnaast probeer regelmatig te sporten. Ik sport niet alleen om mijn lichaam een beetje in conditie te houden, maar ik vind het vooral gezellig en het helpt mij om mijn hoofd leeg te maken. Naast sport vind ik het leuk om naar F1 te kijken en ben ik gek op innovaties op allerlei gebied. Waarom een blog?

 

Al eerder ben ik begonnen met het beschrijven van mijn gedachten, gewoon omdat ik het leuk vind en omdat het mij helpt om dingen op een rij te zetten. Ik wil zaken delen die ik mee maak als man en vader, als forens en als business developer en als sporter en voorzitter van een sportvereniging. Maar vooral als mens, positief en soms wat kritisch. Lezen staat vrij en interactie maakt het allemaal nog leuker. 


De (gezins)man

Je kan er op verschillende manieren naar kijken maar als enige man in een gezin met drie meiden blijft een uitdaging. Zittend op de bank, wachtend op iedereen om toch op tijd te komen. Alle drie tegelijk een ‘maandelijks probleem’ wat zich soms uit in een humeur wat niet altijd makkelijk is. Constant slalommen om iedereen tevreden te houden en soms even de man die het vlees snijdt en die ‘nooit’ aardig is. Maar ook de vader die het geluk heeft alle aandacht te krijgen als het nodig is……. Het blijft leuk in een gezin met drie meiden.

De Professional

Sinds enige jaren werk ik voor ABN AMRO Bank in Amsterdam. Als Business Developer ben ik dagelijks op zoek naar nieuwe ontwikkelingen binnen de betaalwereld. Ontwikkelingen die onze klanten moeten helpen om veilig, gemakkelijk en snel te kunnen betalen. Mooie voorbeelden hiervan zijn contactloos betalen, Mobiele Wallet en diverse Wearables die uiteindelijk voor echte klantwaarde zullen zorgen. Mijn rol is te kijken naar Vandaag, Morgen en Overmorgen en te zorgen voor mooie maar vooral relevante klantproposities.

De Voorzitter

Sinds September 2016 ben ik Algemeen Voorzitter van WSV, de grootste vereniging van Apeldoorn. Binnen deze vereniging met bijna 2000 leden houden wij ons als hoofdbestuur bezig met het exploiteren van het platform WSV en het faciliteren van sport voor 5 afdelingen. Een enorme uitdaging die met inzet van vele vrijwilligers op een goede manier moet worden neer gezet om te zorgen dat deze vereniging blijft verenigen tot in de verre toekomst. Dit gaat met vallen en opstaan maar ‘Goed zijn is beter worden’.